Special winactie: win een gezichtsbehandeling en beauty set van AZRA Botanical Simplicity

Tijd om jezelf eens te verwennen! Beauty salon & skin clinic ASPA in Den Haag biedt het ultieme me-time moment waar je naar op zoek bent. Wij zijn al fan en laten jou graag de Signaturen Facial en de AZRA Botanical Simplicity producten ervaren. Klinkt fijn toch?!

Wat kan je winnen?

Deze week mogen wij 1 iemand gelukkig maken met de Signature Facial en een beauty set van AZRA Botanical Simplicity t.w.v. €242,00!

 

De Signature Facial

Het kan variëren van 3 soorten gezichtsbehandelingen: hydraterende, kalmerende of diepe reiniging. Bovendien selecteren we, afhankelijk van je huidtype, de meest geschikte producten. Deze gezichtsbehandeling omvat dieptereiniging, exfoliatie, extracties, gezichtsmassage, een masker op maat en een afwerkingsserum. Daarna worden heerlijke gezichts- en oogcrèmes aangebracht.

 

De huidverzorgingslijn bestaat uit zeer actieve formules die zijn gebaseerd op het beste van de moderne wetenschap en het allernieuwste onderzoek dat tegenwoordig beschikbaar is, in combinatie met een luxueus gevoel waardoor ze net zo prettig in gebruik als effectief zijn. De AZRA Botanical Simplicity-producten zijn gemaakt om de huidverzorgingsroutine te vereenvoudigen zonder in te leveren aan resultaten. Multifunctionele huidverzorging!

 

Meedoen?

Wil jij graag een gezichtsbehandeling en beauty set winnen? Zo maak je kans:

  • Volg @azrabotanicalsimplicity & @aspadenhaag op Instagram
  • Like de post van deze win actie
  • Laat in de reacties weten waarom je een gezichtsbehandeling en beauty set wil winnen
  • Schrijf je in via https://www.wendyonline.nl/special-winactie-win-een-gezichtsbehandeling-en-beauty-set-van-azra-botanical-simplicity/